nieuws

Gratis ‘webinar’ over grondgebonden open warmtepompsystemen

Geen categorie

Maandag 12 november wordt op het Amerikaanse ‘social business TV’-kanaal INXPO een zogenaamd ‘webinar’ gegeven over grondgebonden warmtepompsystemen. Tijdens dit ‘webinar’ – een online mini-symposium dat via internet kan worden gevolgd – passeren verschillende vragen over deze technologie de revu.

Zo zal tijdens dit – overigens Engelstalige – online evenement worden ingegaan op redenen waarom voor een grondgebonden systeem kan worden gekozen, wat de installatietechnische gevolgen van die keuze zijn, hoe een grondgebonden systeem moet worden gedimensioneerd en hoe kan negatieve gevolgen voor de kwaliteit van het grondwater kunnen worden voorkomen. Het webinar start om 19.00 Nederlandse tijd en zal worden gegeven door Sean Hogan, technisch trainer bij ClimateMaster. Het duurt een uur, waarbij ook ruimte wordt gereserveerd voor het – via een headset – stellen van vragen. Behalve live kan het webinar ook nog op een later tijdstip worden bekeken. Om het te kunnen volgen, is registratie verplicht, via ACHR News. Let daarbij wel op: de organisatie meldt expliciet dat de gegevens die u daarbij opgeeft, kunnen worden aangewend voor commerciële doeleinden.

Reageer op dit artikel