nieuws

Hitachi presenteert Yutaki-S80 lucht/water-warmtepomp

Geen categorie

Hitachi introduceert wederom een innovatieve warmtepomp in haar bekroonde Yutaki reeks. De Yutaki-S80 maakt warm water tot 80°C, het hoogste traject in de markt voor thuisgebruik.

De innovatie in de Yutaki-S80 bestaat uit twee koelcircuits met ieder een eigen compressor, opererend als cascadesysteem. Om maximale rendementen te halen wordt het tweede koelcircuit alleen gebruikt als booster indien een hoge water temperatuur wordt gevraagd.

De Yutaki-S80 is ideaal geschikt voor bestaande bouw, maar uiteraard kan dit systeem natuurlijk ook voor nieuwbouw worden gebruikt. Alle Yutaki modellen kunnen worden gebruikt voor vloerverwarming, convectoren, radiatoren en tapwater voorzieningen.

Heeft u vragen of wilt u informatie, neem dan contact op met HD Klimaatsystemen.

Reageer op dit artikel