nieuws

Carrier Airconditioning bundelt Benelux-organisatie

Geen categorie

Met ingang van 1 mei hebben Carrier Nederland BV, Divisie Airconditioning en Carrier Belgium NV/SA haar organisaties gebundeld tot één organisatie, Carrier Airconditioning Benelux BV.

Hiermee versterkt Carrier zijn businessmodel waarbij de focus ligt op systeemoplossingen en vergroting van het lokale serviceniveau. De nieuwe organisatie resulteert in een grotere slagkracht op het vlak van capaciteit, flexibiliteit en verdere optimalisering van operationele procedures en zal worden geleid door Corné Wille, tot nu toe werkzaam als managing director van Carrier Nederland BV.

“Specifieke nationale eisen en lokale omstandigheden zullen in het oog worden gehouden, terwijl de gemeenschappelijke kenmerken van onze beide organisaties duidelijke synergetische voordelen zullen creëren. Onze klanten zullen de meerwaarde ervaren die de nieuwe Benelux-organisatie hen gaat brengen. Dit omvat onder meer de uitbreiding van onze serviceorganisatie naar totaal 55 service engineers, evenals een verbreding van de producttrainingen.”

De Benelux-organisatie bestaat uit twee branch offices. Voor Nederland blijft dat de huidige locatie in Hazerswoude-Rijndijk en voor België en Luxemburg een onlangs betrokken nieuw kantoor in Brussel. Kijk voor meer informatie over Carriers systeemoplossingen en servicediensten op www.carrier.nl en www.carrier.be.

Reageer op dit artikel