nieuws

Wilo Nederland stelt nieuwe Segment Manager Water Management & General Industry aan

Geen categorie

Peter van Alphen is per september 2011 aangesteld als Segment Manager Water Management & General Industry bij Wilo Nederland B.V.

Peter van Alphen heeft de afgelopen 15 jaar bij verschillende organisaties binnen de industriële pompenbranche ruime ervaring opgedaan met pompadvies en sales management. De afgelopen jaren is Peter werkzaam geweest bij Visser & Smit Hanab, een contractor vanuit het VolkerWessels concern, waar hij een centrale commerciële rol vervulde voor de Nederlandse watermarkt.

In zijn nieuwe functie als Segment Manager bij Wilo Nederland zal Peter de sterke groei, die Wilo Nederland de afgelopen jaren kende, verder begeleiden en de Segmenten Watermanagement en General Industry verder uitbouwen.

Wilo Nederland maakt deel uit van Wilo SE met het hoofdkantoor in Dortmund. Het bedrijf produceert en levert kwalitatief hoogwaardige pompen en pompsystemen en hierop gebaseerde oplossingen voor de verwarmings-, koel- en klimaattechniek, afvalwaterbehandeling en -verwerking en watervoorziening. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 6.000 medewerkers en vestigingen in meer dan 70 landen. De omzet over 2010 zal rond de 1 miljard euro bedragen.

In Nederland beschikt Wilo over Business Units voor Water Management & General Industry, Gebouwentechniek, OEM en Service alsook over een Custumer Support Competence Center voor de afhandeling van eerstelijns contacten en technische vragen

Reageer op dit artikel