nieuws

Pompfabrikant Wilo stelt nieuwe Business Unit Manager aan

Geen categorie

Chris Hartenberg is per 1 september 2011 aangesteld als Business Unit Manager Building Services bij Wilo Nederland B.V. Chris Hartenberg heeft zich, na een periode werkzaam te zijn geweest als hoofdwerktuigkundige in de zeevaart, gespecialiseerd in alle facetten van de commercie, inkoop, verkoop en marketing. Chris Hartenberg heeft veel ervaring opgedaan in de installateurs- en groothandelmarkt bij Draka Kabel B.V., waar hij achtereenvolgens de functies van Districtmanager, Key Account Manager en Sales Manager bekleedde. Vervolgens heeft Chris Hartenberg een aantal elektrotechnische installatiebedrijven geadviseerd in het professionaliseren van hun inkoopproces.
In zijn nieuwe functie als Business Unit Manager bij Wilo Nederland zal Chris Hartenberg de sterke groei die Wilo Nederland de afgelopen jaren kende, verder begeleiden en de Business Unit Building Services verder uitbouwen.

Wilo Nederland maakt deel uit van Wilo SE met het hoofdkantoor in Dortmund. Het bedrijf produceert en levert kwalitatief hoogwaardige pompen en pompsystemen en hierop gebaseerde oplossingen voor de verwarmings-, koel- en klimaattechniek, afvalwaterbehandeling en -verwerking en watervoorziening. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 6.000 medewerkers en vestigingen in meer dan 70 landen. De omzet over 2010 bedraagt rond de 1 miljard euro.

In Nederland beschikt Wilo over Business Units voor Gebouwentechniek, Water Management & General Industry, OEM en Service alsook over een Customer Support Competence Center voor de afhandeling van eerstelijns contacten en technische vragen.

Meer informatie: www. wilo.nl

Reageer op dit artikel