nieuws

LG presenteert voor het eerst ook LED verlichting en zonnepanelen op Energievakbeurs 2011

Geen categorie

LG toont op de Energievakbeurs dit jaar voor het eerst ook LED verlichting en zonnepanelen, als laatste schakel in een totaaloplossing voor energiebehoeften van moderne gebouwen.

LG leverde al moderne HVAC systemen en lucht-warmte pompen voor een duurzame regulering van temperatuur, ventilatie en luchtkwaliteit. Met de uitbreiding naar LED en PLS verlichting en de nieuwe zonnepanelen voorziet het bedrijf in het volledige spectrum aan duurzame energieoplossingen.

“Door complete systemen uit één hand aan te bieden kunnen we alle elementen optimaal op elkaar afstemmen, van energie- en luchttoevoer tot verlichting. Omdat we niet vanuit één product denken zijn we daarnaast in staat om totaaloplossingen te bieden die het best aansluiten bij de behoeften van een specifieke klant.” Aldus Ferry van der Heiden, Senior Marketing Coordinator van LG Electronics Benelux.

Life’s good when it’s green
De uitbreiding van het aanbod is het resultaat van een vernieuwde focus op duurzaamheid. De LG Group kondigde vorig jaar aan om ten minste 20 biljoen won (12.8 miljard euro) in groene technologie te investeren als onderdeel van het “Green 2020” plan, waarvan een groot deel in Air Conditioning & Energie Solutions. LG verwacht met deze tak bijna 7 miljard euro in omzet te halen in 2013, waarmee milieuvriendelijke oplossingen een centraal bedrijfsonderdeel van het concern vormen.

De Energievakbeurs vind plaats op 4 t/m 6 oktober in Den Bosch. De LG Climate Solutionsstand van 20 m2 is te vinden in hal 6, stand 63.

Reageer op dit artikel