nieuws

Nibe toont nieuw programma in Hardenberg

Geen categorie

Van 13 tot en met 15 september a.s. neemt NIBE Energietechniek deel aan de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Bezoekers zijn van harte welkom op stand 416, waar een breed beeld wordt geschetst van het complete leveringsprogramma.

Op stand 416 toont NIBE de binnen het NIBE SPLIT lucht/water warmtepompprogramma ontwikkelde nieuwe combinatiepakketten. Deze bieden voldoende keuze voor woningen van diverse formaten en met een verschillende behoefte aan verwarming, koeling en warmtapwater. De combinatiepakketten zijn toepasbaar in nieuwbouwwoningen, maar – doordat geen ingrijpende aanpassingen zoals bronboringen vereist zijn – zeker ook in de bestaande bouw. Naast diverse binnenunits zijn er drie verschillende buitenunits in vermogens van 8, 10 en 16 kW beschikbaar. Elk combinatiepakket omvat een binnenunit en een buitenunit en is zo samengesteld dat voor verwarming en warmtapwaterproductie het optimale rendement (COP) kan worden gerealiseerd. De binnenunits bestaan uit een alles-in-één unit met een geïntegreerde boiler met warmtapwaterspiraal óf uit een hydrobox met een separate boiler van 300 of 500 liter.
NIBE F1145 (PC) en F1245 (PC)
Ook de water/water solo warmtepomp F1145 (PC) en de water/water combiwarmtepomp F1245 (PC) zijn ontworpen voor het kostenefficiënt en milieuvriendelijk verwarmen van woningen. Beide types zijn leverbaar in diverse vermogens en – naar keuze – met of zonder geïntegreerde passieve koeling. Tot 40% energiebesparing ten opzichte van een HR-ketel is zeer reëel. Dankzij de uitneembare compressormodule zijn alle componenten in de warmtepomp goed bereikbaar. Ook het transport is hierdoor zeer eenvoudig. De warmtepompen zijn voorzien van een USB-poort voor efficiënte inbedrijfstelling, software-updates en het uitlezen van data. Een groot, eenvoudig af te lezen meerkleurendisplay geeft duidelijke informatie over status, bedrijfstijd en temperaturen.

Reageer op dit artikel