nieuws

10 miljoen euro voor Rijkspremie Meer Met Minder

Geen categorie

Minister Donner van BZK heeft 10 miljoen euro beschikbaar gesteld voor energiebesparende maatregelen in woningen. De regeling ‘Rijkspremie Meer Met Minder’ loopt tot eind 2011. Goed nieuws dus voor woningeigenaren. Ze krijgen een extra stimulans om energie te besparen en het Energielabel van hun woning te verbeteren.

De keuze van de energiebesparende maatregelen moet gebaseerd zijn op een officieel Maatwerkadvies Energiebesparing. Hierin staat precies welke energiebesparende maatregelen voor de persoonlijke situatie het beste zijn, wat ze kosten en wat ze aan energiebesparing opleveren. Daarnaast bevat het Maatwerkadvies het Energielabel van de woning. De stimuleringspremie kan 300 of 750 euro bedragen, afhankelijk van de mate waarin het Energielabel verbetert.

Aanvragen premie
De Rijkspremie Meer Met Minder is alleen aan te vragen door een bedrijf dat aangesloten is bij Meer Met Minder. Deze Meer Met Minder-aanbieder kan alles regelen voor de woningeigenaar. Van advies tot en met de uitvoering van de gewenste maatregelen. Woningeigenaren kunnen Meer Met Minder-aanbieders vinden op www.meermetminder.nl.

Reageer op dit artikel