nieuws

Handboek gaswarmtepompen nu beschikbaar

Geen categorie

Het Handboek Gaswarmtepompen is nu beschikbaar. De bjzondere toegankelijke en informatieve uitgave is gratis te downloaden op de site van de Stichting Smart Cooling Foundation.

Een team van experts bestaande uit o.a. Energie Centrum Nederland-Petten, TNO Bouw & Ondergrond – Apeldoorn, Business Development Holland – Harderwijk en KIWA Gastechnology – Apeldoorn heeft in opdracht van GasTerra een boek geschreven waarin de techniek achter de gaswarmtepompen en de mogelijkheden van deze techniek in de Nederlandse praktijk tot in detail uit een wordt gezet. Verduurzaming van de utiliteit door gebruik van de combinatie van hernieuwbare energie met aardgas. Het doel van het uitbrengen van het boek is het verspreiden van kennis die bijdraagt tot het realiseren van de energietransitie in de gebouwde omgeving. De gedrukte versie van dit boek is voor serieus geinteresseerden op aanvraag kostenloos beschikbaar. Een kort mailbericht naar info@scf-online.nl is hiervoor voldoende.

Reageer op dit artikel