nieuws

Carrier Aquasnap® hoge-temperatuur warmtepompen voor toepassing in commerciële verwarming

Geen categorie

Carrier introduceert een nieuwe serie Aquasnap® 61AF hoge-temperatuur warmtepompen met verwarmingscapaciteiten van 14 tot 102 kW, louter ontwikkeld voor verwarmingsdoeleinden. Met deze introductie is Carrier de eerste producent die bedrijfklare hoge-temperatuur warmtepompen aanbiedt met een verwarmingscapaciteit boven 50 kW.

Hoge capaciteit
Door de hoge capaciteit zijn deze units geschikt voor commerciële toepassingen en, door de compacte afmetingen, kunnen ze gemakkelijk worden geïntegreerd in de meeste commerciële gebouwen. Deze units hebben hoge rendementen conform de ECO-label condities. Bovendien draagt de toepassing van 61AF warmtepompen bij aan de Europese doelstellingen om in 2020 20% van het totale energieverbruik uit duurzame energiebronnen te onttrekken.

Laag energieverbruik
Aquasnap 61AF warmtepompen hebben een laag energieverbruik, zijn kostenbesparend en milieuverantwoord. Warmtepompen zijn ongeveer vier maal efficiënter dan traditionele boilers en hebben een lagere CO2 uitstoot. De 61AF serie is ontworpen specifiek voor verwarmingsbedrijf (de koudemiddelcyclus is niet omkeerbaar) bij zeer lage buitentemperaturen, tot -20°C, en geschikt voor het maken van warm water met temperaturen tot 65°C. De units kunnen worden uitgevoerd met een geïntegreerde hydro module.

Bron: Carrier

Reageer op dit artikel