nieuws

Daalderop Learning and Living Center in Buren

Geen categorie

CO2 besparen en installatietechniek zijn vandaag de dag bijna onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Diverse marktpartijen zien de kansen, máár Daalderop weet ook dat er nog veel vragen zijn over de mogelijkheden, de kosten, de garanties en de subsidiemogelijkheden. Daalderop heeft daarom het Learning & Living Center opgezet. Het Learning & Living Center is een test- […]

CO2 besparen en installatietechniek zijn vandaag de dag bijna onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Diverse marktpartijen zien de kansen, máár Daalderop weet ook dat er nog veel vragen zijn over de mogelijkheden, de kosten, de garanties en de subsidiemogelijkheden. Daalderop heeft daarom het Learning & Living Center opgezet. Het Learning & Living Center is een test- en tentoonstellingswoning, waar Daalderop de relaties alles kunnen vertellen en laten zien over de duurzame oplossingen van Daalderop. Tevens vormt de woning het middelpunt van een verzameling demonstratiewoningen die Daalderop ter beschikking heeft in en rondom de gemeente Tiel. Op woensdag 16 december heeft de heer Wim Wink, wethouder Milieu van de gemeente Buren, het Learning and Living Center officieel geopend.

Reageer op dit artikel