congres

Geen categorie

Inschrijfmogelijkheden Warmtepompen Innovatieroute 2017 uitgebreid

Inschrijfmogelijkheden Warmtepompen Innovatieroute 2017 uitgebreid

Tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch houdt vakblad Warmtepompen op woensdag 11 en donderdag 12 oktober de Warmtepompen Innovatieroute. Hoewel de inschrijftermijn om mee te lopen pas een week geleden is geopend, loopt het storm met aanmeldingen; zowel van bedrijven die als halteplaats willen fungeren als van beursbezoekers die mee willen lopen. De organisatie heeft daarom besloten om twee extra routes op te zetten.

De deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute worden in een groep van maximaal 20 personen langs diverse stands geleid en hier steeds in 15 minuten door een expert bijgepraat over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur. De route die in eerste instantie was opgezet (zowel 11 als 12 oktober van 11.15 tot 12.45) is inmiddels volgeboekt. Daarom zijn er twee routes aan toegevoegd: op beide dagen kan ook van 13.15 tot 14.45 worden meegelopen.

Inschrijven
Deelname aan de Warmtepompen Innovatieroute van vakblad Warmtepompen is volledig gratis. Aanmelden kan tot en met 5 oktober, waarbij de voorkeur voor een specifieke tijd kan worden aangegeven. Na aanmelding ontvangen deelnemers een bevestiging en praktische informatie. Let wel op: ondanks uitbreiding van het aantal routes is het aantal plaatsen beperkt!

Inschrijven is mogelijk via dit online inschrijfformulier.

 

Reageer op dit artikel