nieuws

Nieuwe ventilatorconvector voor boven verlaagd plafond

Afgifte

Nieuwe ventilatorconvector voor boven verlaagd plafond

Western Airconditioning heeft een ventilatorconvector ontwikkeld die speciaal voor montage boven een verlaagd plafond is. Deze unit heet Sopra, aldus Western Airconditioning. Zowel geschikt voor de particuliere als de commerciële sector. 

De range heeft een koelvermogen tussen 4 en 18 kW en een verwarmingsvermogen tussen 5,4 en 23,4 kW.

Ventilatorconvector

De Sopra wordt standaard geleverd in een horizontale uitvoering, enkelvoudige omkasting, warmtewisselaar met 3 rijen en ac-ventilatoren. Optioneel is de ventilatorconvector beschikbaar in een verticale uitvoering, als omkasting met dubbele panelen, met een warmtewisselaar van 4 of 6 rijen, dx-blok en ec-ventilatoren. De filters zijn eenvoudig te reinigen. De standaarduitvoering kan 70 Pa externe druk overbruggen en de ‘high pressure’ uitvoeren tot 150 Pa.

Accessoires

Ook is de unit uit te breiden met diverse accessoires zoals: 2-weg en 3-weg waterkleppen, condenspomp, elektrische verwarming, verschillende soorten filters, verschillende soorten plenums en mengboxen.

Reageer op dit artikel