nieuws

‘Open Huizen Dag’ warmtepompen in Markelo

Sector

Zaterdag 6 april organiseren Energiek Elsenerbroek en Hofkracht een ‘Open Huizen’-dag in het Twentse Markelo, met warmtepompen als thema. Deelnemers aan de open dag kunnen met eigenaren van een warmtepomp spreken en zo de ervaringen van eindgebruikers horen. 

‘Open Huizen Dag’ warmtepompen in Markelo

De open dag start om 10.30 met algemene uitleg door Erwin ter Hofte (technisch trainer). Zijn uitleg vindt plaats in buurthuis Brookhoes in Markelo. Wie interesse heeft om zijn uitleg bij te wonen, wordt verzocht zich vooraf aan te melden door een mail te sturen naar info@hofkracht.nl.


Woningen bezoeken

Tussen 12.30 en 16.00 uur kan vervolgens een kijkje worden genomen in de woningen van een aantal warmtepompbezitters. Daarbij gaat het om verschillende typen systemen (bodem, water, lucht, hybride) en zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Voor een bezoek aan een van de woningen (en een gesprekje met de betreffende bewoner) is aanmelding vooraf niet nodig. Op de website van Hofkracht staan de adressen vermeld van woningeigenaren die deelnemen aan deze ‘bezoekronde’.

Reageer op dit artikel