nieuws

Nog 1 dag: Future proof klimaattechniek

Sector

Wilt u in een paar uur worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in klimaattechniek voor gebouwen? Kom dan op 26 maart naar het congres Future proof klimaattechniek in Utrecht. Het congres geeft inzicht in nieuwe wetgeving, technieken en toepassingen.

Nog 1 dag: Future proof klimaattechniek

Tijdens het congres wordt u bijgepraat door sprekers van gerenommeerde adviesbureaus. Voor hen zijn ontwikkelingen over wetgeving en techniek dagelijkse kost. Zij kunnen daardoor goed aangeven wat de ontwikkelingen voor uw bedrijf kunnen betekenen, en dat helpt bij het nemen van de juiste beslissingen.

Sprekers en dagvoorzitter

De negen sprekers van het congres zijn: Gertjan Vons (Nieman Raadgevende Ingenieurs), Tim Breuker (BBA binnenmilieu), Eline Hoogendijk (EGM architecten), Toine van den Boomen (Systemair),  Ad van Bokhoven (KWA adviseurs), Lieke Koets (Energie Consult Holland),  Willem van Dijk (Air@work),  Huub Keizers (TNO) en Kees Oostrum (Opleidingscentrum GO). Dagvoorzitter is Talitha Muusse.

Ga voor meer informatie over het congres en de wijze van aanmelden naar de congreswebsite.

Reageer op dit artikel