nieuws

Nieuwe sales manager Inventum ‘versterkt positie op warmtepompmarkt’

Sector

Inventum Technologies heeft zijn salesorganisatie versterkt. In december is Henk de Bruijn aangetrokken als nieuwe Sales Manager en lid van het management. Hij is in deze hoedanigheid verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van Inventum Technologies in Nederland en België.

Nieuwe sales manager Inventum ‘versterkt positie op warmtepompmarkt’

Inventum typeert De Bruijn als een bevlogen professional met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van duurzame warmtetechnologie. Volgens het bedrijf is hij ‘een gepassioneerde bouwer’ en draagt hij eraan bij om de positie van Inventum in de markt van duurzame systeemoplossingen zoals warmtepompen verder te verstevigen.

‘Inzet van innovatiekracht’

Voordat Henk de Bruijn bij Inventum startte, is hij 18 jaar werkzaam geweest, onder andere als salesmanager bij Nefit en commercieel directeur bij installatiebedrijf Provato Techniek in Rotterdam. “Het verduurzamen van de huidige woningvoorraad begint bij het verbinden en bouwen van duurzame relaties, samen aan tafel”, aldus De Bruijn. “Woningcorporaties en consumenten verwachten van installateurs en adviseurs een gedegen oplossing. Inventum als innovatieve fabrikant van duurzame systeemoplossingen speelt hierop in door de maximale inzet van zijn innovatiekracht. Richting gevend en bepalend hierbij zijn de eisen en wensen van de eindgebruikers”.

Beheer, onderhoud en klantvriendelijkheid

Als gevolg van de energietransitie zullen de eisen en wensen complexer worden, stelt De Bruijn: “Samen met ketenpartners zal Inventum  daarbij de vinger stevig aan de pols houden. Consumenten en woningcorporaties verwachten van ons en onze ketenpartners niet alleen innovatiekracht, maar ook harde garanties. Dat betekent dat niet alleen de kwaliteit van de oplossingen, maar ook de kwaliteit van aanvullende dienstverlening moeten worden versterkt. (…) Op basis van de duurzame relatie met installerend Nederland gaan we met particuliere woningeigenaren, commerciële verhuurders en woningcorporaties gericht aan de slag. Alleen dan liggen de prestatiegaranties binnen handbereik. Een streven dat Inventum na aan het hart ligt”.

> Leestip: Inventum introduceerde in 2018 een nieuwe generatie ventilatiewarmtepompen.

Reageer op dit artikel