nieuws

Gratis aanmelden voor Warmtepompen Innovatieroute Bouwbeurs

Sector

De eerste deelnemende partijen van de ‘Warmtepompen Innovatieroute’ op de Bouwbeurs in Utrecht zijn bekend. Experts van Itho Daalderop, BUVA en Remeha geven inzicht in de laatste ontwikkelingen rond warmtepompen en afgiftesystemen. U kunt zich aanmelden om de route mee te lopen, maar wees er snel bij, want vol = vol.

Gratis aanmelden voor Warmtepompen Innovatieroute Bouwbeurs

De aandacht voor warmtepompen is aanzienlijk. Alles wijst op een enorme groei in gebruik ervan, ter vervanging van – of aanvulling op – de hr-ketel. Wilt u weten wat de laatste ontwikkelingen zijn? Loop dan op de Bouwbeurs, die van 4 t/m 8 februari plaatsvindt in Utrecht, mee met de ‘Warmtepompen Innovatieroute’.

Update over warmtepompen

Als installateur, adviseur, of medewerker van een vastgoedbedrijf of woningcorporatie is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele stand van zaken rond warmtepompen en de mogelijke toepassingen ervan. Voor deze doelgroep organiseert Cobouw tijdens de Bouwbeurs in Utrecht de ‘Warmtepompen Innovatieroute’. Deelname aan de route is gratis.

Experts vertellen over actuele ontwikkelingen

De deelnemers aan de route worden in een  groep van maximaal 20 personen langs diverse stands geleid. Tijdens de route praten experts u steeds in 15 minuten bij over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur.

Inschrijven voor een van de vijf routes

Er vinden vijf routes plaats waarvoor u zich kunt inschrijven. De volgende partijen doen in ieder geval mee: Itho Daalderop, BUVA en Remeha. Later deze week worden hier naar verwachting nog twee partijen aan toegevoegd.

Meld u gratis aan via deze link

 

Reageer op dit artikel