nieuws

De beste artikelen van vakblad Warmtepompen in 2018

Sector

De redactie van vakblad Warmtepompen en www.vakbladwarmtepompen.nl wenst alle lezers een gezond en gelukkig 2019. Om na de rust van de kerstvakantie weer op gang te komen en inspiratie op te doen voor 2019 bieden we een gratis bundel met de beste artikelen van het afgelopen jaar.

De beste artikelen van vakblad Warmtepompen in 2018

De afgelopen weken stonden in het teken van terugblikken en lijstjes: de beste sporter, de beste televisiemomenten, de Top 2000. Wij kozen ervoor om het jaar niet af te sluiten met een terugblik, maar om het nieuwe jaar ermee te beginnen. Niet om achteruit te kijken, maar als inspiratiebron voor het jaar dat voor ons ligt.

Meest gelezen en best gewaardeerd
‘Het Beste van Warmtepompen 2018’ is een PDF-uitgave met de meest gelezen en best gewaardeerde artikelen uit 2018. Zo zijn er onder andere verhalen in opgenomen over huiseigenaren die hun eigen ‘energieneutrale oase’ creëren, en over de belemmeringen die een netbeheerder op kan werpen bij het verduurzamen van vastgoed. In een van de andere artikelen wordt ingegaan op  mogelijkheden voor het reduceren van de geluidsproductie van buitenunits; een onderwerp waar het afgelopen jaar veel over is gesproken.

´Het beste van Warmtepompen 2018´ kan gratis worden aangevraagd via deze webpagina.

Reageer op dit artikel