nieuws

Tien nominaties voor Uneto-VNI Innovatie Award

Sector

Uneto-VNI reikt tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres, dat op 10 oktober plaatsvindt in ‘s-Hertogenbosch, voor de tweede keer de Innovatie Award uit. Voor de award zijn inmiddels tien projecten genomineerd die volgens de branchevereniging “op een inventieve en technisch hoogstaande manier bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken”.

Tien nominaties voor Uneto-VNI Innovatie Award
Vorig jaar won Engie Services de eerste Uneto-VNI Innovatie Award.

“Met de Innovatie Award laten we zien dat techniek het verschil maakt in onze maatschappij”, aldus Doekle Terpstra, voorzitter van Uneto-VNI. “We leveren niet alleen grote toegevoegde waarde voor onze klanten, maar zijn ook doorslaggevend bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, zoals energiebesparing en verduurzaming.”


Stemmen tot 1 oktober

Tot 1 oktober aanstaande kunnen branchegenoten en het publiek online stemmen op één van de genomineerde projecten. De ondernemers die in de top 3 eindigen, krijgen tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres op 10 oktober 2018 gelegenheid om hun branchegenoten in een korte pitch ervan te overtuigen dat hún project de Innovatie Award verdient. Vervolgens bepalen de bezoekers wie er met de hoofdprijs naar huis gaat.

Award-uitreiking

Aan de Award is een cheque verbonden die besteed kan worden aan ontwikkeling en innovatie, maar ook een kunstwerk, een bezoek aan een internationaal hightechbedrijf en ongetwijfeld de nodige publiciteit in de vak- en publieksmedia. Doekle Terpstra verwacht dat niet alleen installateurs naar het projectenoverzicht zullen gaan om te stemmen. “Ik reken erop dat de branche en veel anderen die de branche een warm hart toedragen massaal gaan stemmen op de genomineerde projecten.” Hij maakt op 10 oktober, tijdens het Warmtepomp Congres, de winnaar bekend en reikt daarbij voor het tweede jaar de Uneto-VNI Innovatie Award uit.

Genomineerden

De genomineerde projecten waarop kan worden gestemd zijn:
• Rivierstaete – ULC Installatiegroep en SDR Elektrotechniek – bekijk project
• Naturalis – Kuijpers en ULC Installatiegroep – bekijk project
• Batterij Jaarbeurs – Siers – bekijk project
•  Maastunnel – Croonwolter&dros – bekijk project
• Anne Frank Huis – SDR Elektrotechniek en Breman Utiliteit – bekijk project
• Daglichtkas – T. Stolze Installatietechniek – bekijk project
• Temperatuursensoren wegdek – BAM Infra – bekijk project
• Ben Oude Nijhuis – Hoffman Elektro – bekijk project
• Stadkamer – Hulstflier – bekijk project
• QO Amsterdam – Croonwolter&dros – bekijk project

Een stem uitbrengen op een van deze projecten is mogelijk via dit formulier

> Leestip: Onlangs reageerde Uneto-VNI op de Miljoenennota van het kabinet. De organisatie vindt dat er meer moet worden geïnvesteerd in de energietransitie

Nederlands Warmtepomp Congres 2018
De Innovatie Award wordt dit jaar uitgereikt op het Warmtepomp Congres 2018. Dit congres vindt op 10 oktober plaats in ‘s-Hertogenbosch, parallel aan Vakbeurs Energie. Alle informatie over het Nederlands Warmtepomp Congres 2018 (programma, locatie, wijze van inschrijving) is te vinden op de congreswebsite.
Reageer op dit artikel