nieuws

Innovatieroute Vakbeurs Energie voor update warmtepompen

Sector

Innovatieroute Vakbeurs Energie voor update warmtepompen

De aandacht voor warmtepompen is gigantisch; alles wijst op een enorme afzetgroei, ter vervanging van – of aanvulling op – de hr-ketel. Wilt u weten wat de laatste ontwikkelingen zijn? Loop dan mee met de Warmtepompen Innovatieroute, die tijdens de Vakbeurs Energie in Den Bosch op 9 en 11 oktober wordt georganiseerd.

Als installateur, medewerker van een vastgoedbedrijf of woningcorporatie, of als adviseur, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele stand van zaken over warmtepompen en de mogelijke toepassingen. Voor deze doelgroep organiseert Vakblad Warmtepompen tijdens de Vakbeurs Energie in Den Bosch de Warmtepompen Innovatieroute. Deelname is gratis.

Experts vertellen over actuele ontwikkelingen
De deelnemers aan de route worden in een  groep van maximaal 20 personen langs diverse stands geleid. Tijdens de route praten experts  u steeds in 15 minuten bij over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur.

Op beide dagen (9 en 11 oktober) start de route om 11:15 uur (tot 12:45 uur) en 13:15 uur (tot 14:45 uur). Deelname is gratis.

>>> Meld u hier aan voor 1 van de 4 mogelijkheden

 

Reageer op dit artikel