congres

Sector

Vakbeurs Energie: innovatieve klimaatoplossingen en uitgebreid inhoudelijk programma

Vakbeurs Energie: innovatieve klimaatoplossingen en uitgebreid inhoudelijk programma

Op 10,11 en 12 oktober vindt de Vakbeurs Energie plaats, in de Brabanthallen in Den Bosch. Het is ‘het meest complete platform op het gebied van energiebesparing en duurzame opwekking in de Benelux’, aldus de organisatoren. Dit jaar is er  op het gebied van binnenklimaat een keur aan toonaangevende exposanten met innovatieve oplossingen aanwezig, en daarnaast is er een uitgebreid inhoudelijk programma en wordt de Energie Professional van het Jaar bekendgemaakt. 

De voorbereidingen van het een inhoudelijk programma zijn in volle gang. Zo zijn er seminars over warmtepompen en over Smart Buildings, er is het programma ‘Warmte zonder gas’ en er vinden nog tal van andere seminars en workshops plaats. Het voorlopige programma is te vinden op de website van de Vakbeurs Energie.

Energie Professional van het Jaar 2017

Tijdens de Vakbeurs Energie 2017 wordt de Energie Professional van het Jaar 2017 bekendgemaakt. Experts die als energie-expert werkzaam zijn binnen een organisatie of onlangs hebben meegewerkt aan een een energiebesparend/verduurzamend project kunnen worden voorgedragen voor deze titel. De winnaar krijgt de unieke kans om als delegate en/of spreker aanwezig te zijn bij de ‘Strategie Summit Energie & Utilities’, op 19 & 20 maart 2018 (t.w.v. 1295 euro). Tijdens deze exclusieve bijeenkomst in Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort discussiëren 70 topbestuurders uit de gehele energieketen gedurende 2 dagen over de meest relevante energietopics. Aanwezigheid bij de Summit is slechts op uitnodiging mogelijk. Naast een toegangskaart tot deze summit behoort ook kosteloze deelname aan een van de opleidingen van Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) tot de prijs. Daarbij gaat het naar keuze om de opleiding Energiebeheer, Duurzame Energie of Inkoop van Energie, desgewenst in de variant van Summercourse 2018.

 

Reageer op dit artikel