congres

Sector

NEN organiseert energiebesparingsdag

NEN organiseert energiebesparingsdag

Het terugdringen van het energiegebruik is essentieel voor het slagen van de energietransitie, het behalen van klimaatdoelstellingen en de uitvoering van het Energieakkoord. NEN kan naar eigen zeggen bedrijven helpen bij het bereiken van die doelen, en bij het terugdringen van energiegebruik.

In dat kader organiseert het norminstituut op vrijdag 2 juni een themadag waarbij ‘de familie van normen voor een energie-efficiënte (EE) bedrijfsvoering centraal’ staan, zoals de norm voor een energiemanagementsysteem NEN EN ISO 50001 en de normserie voor energieaudit NEN EN 16247. Aan de hand van een aantal kansrijke thema’s wordt er informatie uitgewisseld over de mogelijke behoeften aan (nationale) NEN-afspraken voor een energie-efficiënte bedrijfsvoering.

Deelname aan deze informatiebijeenkomst is gratis, maar bij ‘no-show’ is de organisatie gehouden reserverings- en administratiekosten in rekening te brengen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Meer informatie is te vinden op de webpagina’s: Energiemanagement en Energie

Klik hier voor het programma en (gratis) inschrijven.

 

Reageer op dit artikel