congres

Sector

Voorlichtingsbijeenkomst subsidie Urban Energy

Voorlichtingsbijeenkomst subsidie Urban Energy

Topsector Energie organiseert op 4 april een voorlichtingsmiddag over de subsidie Urban Energy. Deze subsidie is interessant voor bedrijven die zich bezighouden met onderzoek of ontwikkeling van producten en diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en/of een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur in de gebouwde omgeving.

Tijdens deze voorlichtingsmiddag komen behalve de subsidieregeling Urban Energy ook de andere Topsector Energie-subsidieregelingen voor de gebouwde omgeving in 2017 aan de orde, zoals:

• Demonstratie energie-innovatie (DEI)
• Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT)
• Hernieuwbare Energie (HE)

Advies én matchmaking

Tevens behoort een adviesgesprek met een adviseur van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) tot de mogelijkheden. U beschrijft dan vooraf kort uw projectidee in het registratieformulier waarna u op 4 april een projectadviseur met kennis van de technologie en de markt waar u zich op richt kunt spreken.

Verder kunt u deze middag mogelijke samenwerking in een project verkennen, via netwerken en matchmaking via het TKI Urban Energy Netwerk. Adviseurs van het TKI kunnen u ook helpen bij het inhoudelijk vormgeven van uw innovatieproject en het samenstellen van het projectconsortium.

Klik voor nadere informatie, programma en aanmelden op de site van Topsectorenergie.

Reageer op dit artikel