congres

Sector

Gemeente Den Haag organiseert informatiedag over warmtepompen

Gemeente Den Haag organiseert informatiedag over warmtepompen

Zaterdag 4 maart organiseert de gemeente Den Haag een informatiedag voor woningeigenaren en VvE’s (Verenigingen van Eigenaars) die de aanschaf van een warmtepomp overwegen. Tijdens deze dag geven experts uitleg over de werking van een warmtepomp, en wordt informatie gedeeld over de voordelen die de aanschaf van een dergelijk systeem kan bieden.

Bezoekers van de bijeenkomst zal worden voorgerekend welke energiebesparing kan worden verwezenlijkt met een warmtepomp, en wat de (ISDE)-subsidiemogelijkheden zijn. Behalve experts en medewerkers van de gemeente zijn ook ‘ervaringsdeskundigen’ aanwezig: bewoners die eerder tot aanschaf van een warmtepomp zijn overgegaan, zullen hun ervaringen delen.
De informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 4 maart van 12.00 tot 16.00 uur, in ‘Pop-up store’ Hou van je huis, Goudsbloemlaan 82. De middag is gratis toegankelijk en heeft een ‘vrije inloop’; vooraf aanmelden is dus niet nodig.

Reageer op dit artikel