artikel

Enquête Warmtenetwerk: hoe moeten we de warmtetransitie aanpakken?

Sector

Enquête Warmtenetwerk: hoe moeten we de warmtetransitie aanpakken?

In 2018 bestaat Stichting Warmtenetwerk (WNW) tien jaar. De uitdagingen waar de stichting nu voor staat zijn heel anders dan tijdens de oprichting. De grote vraag op dit moment is hoe we in Nederland aardgas als warmtebron vervangen.

Het bestuur van Warmtenetwerk heeft uw input nodig om de juiste koers te volgen en de warmtetransitie optimaal te ondersteunen. Dit proces wordt geholpen door Talent voor Transitie. Om een beter beeld te krijgen van de behoeften en om bijvoorbeeld inzicht te genereren in de onderwerpen die bij toekomstige bijeenkomsten kunnen worden behandeld, vraagt Warmtenetwerk u een korte anonieme enquête in te vullen (5 -10 min.).  U vindt deze  enquête op de website van Warmtenetwerk.

Reageer op dit artikel