nieuws

Clivet introduceert nieuwe generatie lucht/water-warmtepompen met R32

Markt

Met de Clivet ELFOEnergy Edge EVO en Sheen EVO introduceert Airview een nieuwe generatie lucht/water-warmtepompen. De nieuwe warmtepompen maken gebruik van het laag-GWP-koudemiddel R32.

Clivet introduceert nieuwe generatie lucht/water-warmtepompen met R32

De nieuwe serie lucht/water-warmtepompen is uitgevoerd met invertercompressoren, EC-ventilatoren en toerengeregelde pompen. Tot de opties behoren onder meer een geïntegreerd buffervat en een driewegklep voor de productie van warm tapwater.


SCOP en SEER

De warmtepompen zijn leverbaar in een capaciteitsrange van 4,6 tot 62,0 kW en onder meer toepasbaar met fancoil-units, vloerverwarming of vloerkoeling, klimaatplafonds, en in combinatie met een WTW-unit of luchtbehandelingskast. De nieuwe lucht/water-warmtepompen halen volgens leverancier Airview een SCOP-waarde tot 4,51 en een SEER-waarde tot 4,99.

Meer informatie: Airview

Reageer op dit artikel