nieuws

U kunt meelopen met Warmtepompen Innovatieroute tijdens Vakbeurs Energie

Markt

Tijdens de Vakbeurs Energie, van 8 tot en met 10 oktober in Den Bosch, organiseert Vakblad Warmtepompen dagelijks De Warmtepomp Innovatieroute. In een rondleiding langs een aantal standhouders wordt u in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame klimaattechnologie. De route volgt u met draadloze headsets, deelname is gratis.

U kunt meelopen met Warmtepompen Innovatieroute tijdens Vakbeurs Energie

Bent u als technisch professional actief bij een installatiebedrijf, adviesbureau, projectontwikkelaar, gemeente, corporatie, vastgoedbedrijf, architectenbureau of bouwbedrijf? Dan mag u deze Innovatieroute niet missen! De ontwikkelingen met betrekking tot de warmtepomptechnologie en de toepassing ervan, volgen zich in rap tempo op. Door deel te nemen aan de Innovatieroute, wordt u langs vijf presentaties geleid, gegeven door experts die u vertellen over de actuele ontwikkelingen op dit gebied.

Dinsdag 8 oktober

Tijd Halteplaatsen
11:15 – 12:45 uur Alklima, Nefit/Bosch, Airview, Duco Ventilation & Sun Control, NIBE Energietechniek
14:00 – 15:30 uur Alklima, ATAG Verwarming, Duco Ventilation & Sun Control, NIBE Energietechniek

Woensdag 9 oktober

Tijd Halteplaatsen
08:30 – 13:00 uur Het Nederlands Warmtepomp Congres 2019
14:00 – 15:30 uur Alklima, ATAG Verwarming, Remeha, NIBE Energietechniek

Donderdag 10 oktober

Tijd Halteplaatsen
11:15 – 12:45 uur Alklima, Nefit/Bosch, Airview, Remeha, NIBE Energietechniek
14:00 – 15:30 uur Alklima, ATAG Verwarming, NIBE Energietechniek

U kunt zich hier aanmelden.

Reageer op dit artikel