nieuws

Toon van Engelen wordt adviseur bij Stiebel Eltron Nederland

Markt

Stiebel Eltron kent naar eigen zeggen een ‘enorme uitbreiding van het programma en  activiteiten’. In dat kader is het team van de warmtepomp-leverancier sinds 1 juli uitgebreid met Toon van Engelen, die een ondersteunende en adviserende rol op zich neemt.

Toon van Engelen wordt adviseur bij Stiebel Eltron Nederland

Jaap Aukema (directeur van Stiebel Eltron) en Toon van Engelen kennen elkaar al circa vijftien jaar. Beiden hebben de intentie om samen te werken voor een lange termijn. Van Engelen heeft ruim 20 jaar ervaring met diverse merken warmte-pompen en werkt al meer dan 40 jaar in de Nederlandse installatiesector. Zo was hij bijna tien jaar algemeen directeur van Nibe Energietechniek, heeft hij als verkoopleider Nederland bij Agpo/Ferroli gewerkt, was hij adviseur bij Remeha, en directeur van OSH.

Reageer op dit artikel