nieuws

Nieuwe website Itho Daalderop live

Markt

Itho Daalderop heeft sinds gisteren een nieuwe website. Naast het toepassen van moderne technieken (met als uitgangspunt ‘mobile first’) en een eigentijds design zijn ook veel andere zaken verbeterd, aldus de leverancier.

Nieuwe website Itho Daalderop live

‘Achter de schermen’ van de site is een verbindende tussenlaag tussen verschillende databases aangebracht. Hierdoor toont de website volgens Itho Daalderop altijd de actuele specificaties van producten, en de meest actuele status van servicegerichte zaken zoals garantieregistraties, retouren, enzovoort. Een tweede belangrijke verbetering betreft de productcatalogus. Op de productpagina’s kunnen nu filters worden aangebracht, zodat de bezoeker het gezochte artikel sneller vindt. Daarnaast staat bij elk artikel alle informatie die men nodig heeft: productspecificaties, brochures en handleidingen, service-onderdelen, video’s, veelgestelde vragen en aanverwante artikelen.

Persoonlijk dashboard voor iedere klant

Via de zoekmachine bovenin kunnen bezoekers ook via artikelnummers, serienummers en overige zoektermen gemakkelijk de gewenste informatie vinden. Daarnaast helpt de zoekmachine ze op weg door automatisch zoeksuggesties te bieden. Als de bezoeker over een inlogcode beschikt, ziet hij na het inloggen een persoonlijk dashboard waarin alle garantieregistraties, maar ook onder andere zijn retouren, storingsmeldingen, leads vanuit de dealerlocater staan.

De vernieuwde website is te vinden op:
www.ithodaalderop.nl en www.ithodaalderop.nl/professional

Reageer op dit artikel