nieuws

WTW-units van Lemmens

Markt

WTW-units van Lemmens

Auerhaan introduceert een nieuw programma warmteterugwinunits met tegenstroom-platenwisselaars en warmtewielen.

 De nieuwe WTW-serie omvat 60 varianten, die gefaseerd worden geïntroduceerd.

RX-variant met warmtewiel
De RX TOP-serie met warmtewiel en kanaalaansluitingen aan de bovenzijde kwam eind vorig jaar uit. Dit voorjaar wordt de rest van de RX-varianten (met warmtewiel) uitgebracht, gevolgd door de LP-uitvoering. Dat zijn compacte platte units met platenwisselaars met een geringe hoogte die aan het plafond kunnen worden gemonteerd.

Er komt ook een speciale uitvoering van de compacte LP, die verticaal aan de wand kan worden bevestigd. Toepasbaar als de plafondruimte krap is. Het marktsegment waar Lemmens zich in beweegt is voornamelijk warmteterugwinning tot 10.000 m3/h.

Meer informatie: www.auerhaan-klimaattechniek.nl

Reageer op dit artikel