nieuws

Campagne warmtepompscholing

Markt

Campagne warmtepompscholing

De brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek, de NVKL, (projectgroep Onderwijs) is betrokken bij het tot stand komen van een Green Deal in het kader van warmtepompscholing.

De overheid wil met dit soort Green Deals vernieuwende, duurzame initiatieven uit de samenleving de ruimte geven. Voor de NVKL betekent dit dat er vanuit de Green Deal een warmtepomp praktijkopstelling gerealiseerd wordt bij opleidingscentrum GO°. Dit wordt één van de zeven opstellingen in Nederland.

Dag van de warmtepomp
De praktijkopstelling zal op 27 september tijdens de Dag van de warmtepomp bij opleidingscentrum GO° geopend worden. Vanuit het opleidingsfonds OTIB is er een bedrag beschikbaar gesteld om een campagne op te starten voor deze opening en voor promotie van scholing voor warmtepompen in het algemeen. Binnenkort zal de NVKL met deze campagne starten.

Meer informatie: NVKL

Reageer op dit artikel