nieuws

Auerhaan versterkt directieteam

Markt

Auerhaan versterkt directieteam

Auerhaan groeit en heeft daarom besloten zijn directie uit te breiden. Roy Titulaer, salesmanager bij Carrier, heeft per 1 juni jl. de overstap gemaakt naar Auerhaan Klimaatttechniek. Samen met Bert van Loenen vormt Roy de nieuwe directie.

Roy ziet de overstap naar Auerhaan als een mooie stap in zijn carrière. “Auerhaan is een mooi bedrijf met een kwalitatief hoogwaardig en uitgebreid leveringsprogramma. Bovendien vertegenwoordigt Auerhaan toonaangevende fabrikanten zoals Swegon en Lemmens. Beide bedrijven zijn trendsetters op het gebied van luchtbehandeling, waarmee nog veel mogelijkheden zijn in de huidige markt.

Jong team
Tevens beschikt Auerhaan over een jong team met veel markt- en productkennis, en dat is nodig in de huidige tijd waarin de technologie complexer en intelligenter wordt”, aldus Roy.

Meer informatie: Auerhaan  

Fotobijschrift
Bert van Loenen (links) en Roy Titulaer

Reageer op dit artikel