nieuws

WTW-unit met geïntegreerde warmtepomp

Markt

WTW-unit met geïntegreerde warmtepomp

De Gold luchtbehandelingskasten RX/HC modellen van Swegon hebben eengeïntegreerde warmtepomp. De plug & play units zijn voorzien van sorptie warmtewiel en omkeerbare inverter warmtepomp.

De Gold RX/HC units zijn compact gebouwd en zijn geschikt voor plaatsing zowel binnen als buiten. Door de uitgebreide functies en mogelijkheden wordt het gemakkelijker dan ooit om een uitgebreid ventilatiesysteem te realiseren.

In vergelijking met WTW-units met losstaande warmtepompen bespaart de Swegon plug & play unit veel montagetijd op de bouwplaats, en daarmee kosten. De koel- en regeltechnische werkzaamheden zijn al fabrieksmatig uitgevoerd.

De GOLD RX / HC luchtbehandelingsunits zijn flexibel in configuratie, installatie en inbedrijfstelling. Bovendien zijn alle functies ook gemakkelijk toegankelijk via de Gold-gebruikersinterface. De luchtbehandelingskasten zijn leverbaar met een luchtcapaciteit van 2.000 m3/h tot circa 20.000 m3/h.

Meer informatie Auerhaan

Reageer op dit artikel