nieuws

AroTherm split unit

Markt

AroTherm split unit

De stand van Vaillant op de VSK beurs heeft deze editie als thema de transitie binnen de verwarmingsbranche. Zo toont de fabrikant allereerst de oplossingen met gas, daarna de vervolgstap met hybride oplossingen en vervolgens ook de all-electric opties.

Vaillant presenteert dan ook de nieuwe aroTHERM split unit op de VSK beurs. Met de beschikbare 3, 5, 7 en 12 kW is deze split lucht-water warmtepomp met hoge energie efficiency voor vele projecten inzetbaar.

Dankzij het Sound Safe System is deze warmtepomp bovendien stil. Een groot pluspunt is dat het toestel in combinatie met een uniTOWER WLW I-hydromodule binnen een dag gebruiksklaar is te installeren, dankzij de integratie van accessoires, de voorgevulde buiteneenheid en voorgemonteerde verbindingkits. Koeltechnische metingen kunnen worden uitgevoerd vanaf de binnenunit.

De nieuwe aroTHERM VWL AS-serie split lucht/water warmtepompen zal nog dit jaar beschikbaar zijn.

Al meer dan veertig jaar fabriceert zij volledig zelfstandig warmtepompen.

Reageer op dit artikel