nieuws

Leverancier Comap opent nieuw verkoopkantoor in Amsterdam

Markt

Leverancier Comap opent nieuw verkoopkantoor in Amsterdam

Comap, een van oorsprong Franse leverancier van verwarming, sanitair en airconditioning, opent een verkoopkantoor in Amsterdam. Het nieuwe filiaal gaat focussen op de ontwikkeling van de verkoop van radiatorkranen, vloerverwarming-oplossingen, meerlaagse buizen en aansluitkoppelingen. Daarbij zal de Nederlandse vestiging van Comap intensief samenwerken met installatiebedrijven, technische ontwerpbureaus en de toonaangevende groothandels.

“Al meer dan 60 jaar bevestigt Comap haar expertise op het gebied van verwarming en sanitair”, aldus het bedrijf. “De oplossingen op het vlak van aansluitingen en regeling beperken het energiegebruik van bouwwerken en optimaliseren tegelijk het comfort en de veiligheid. Comap is de enige industriële ontwerper en producent met internationale draagwijdte die een volledig gamma oplossingen kan bieden voor de interface warmteopwekking-warmteverspreiding: een breed en innoverend gamma, ontwikkeld en geproduceerd in Europa.”

Commercieel directeur
Als commercieel directeur van de nieuwe Nederlandse vestiging van Comap is Chris Hartenberg (48 jaar) aangesteld. Chris begon zijn loopbaan in 1993 als commercieel en technisch adviseur bij Primix B.V., een fabrikant van pompen en statische mengers voor de chemische, petrochemische en voedingsmiddelenindustrie. In 1998 maakte hij de overstap naar kabelproducent Draka Kabel B.V., en sinds 2011 werkte hij bij de Nederlandse vestiging van pompfabrikant Wilo.

Tussen 6 en 9 februari verwelkomt Comap vakmensen op zijn stand op de VSK-beurs in hal 7. De VSK is voor Comap naar eigen zeggen “het uitgelezen moment om de vernieuwde aanpak voor de Nederlandse markt te verduidelijken”.

Meer informatie: Comap

Reageer op dit artikel