nieuws

Nieuwe klimaatregelaar: Centercon introduceert Centouch Controller

Markt

Nieuwe klimaatregelaar: Centercon introduceert Centouch Controller

Centercon heeft een slimme regelaar uitgebracht, de Centouch Controller. De Controller regelt het klimaat in verschillende ruimtes afzonderlijk, zodat overal een aangenaam wooncomfort ontstaat. Bovendien wordt er volgens Centercon een ‘optimaal rendement’ mee behaald, met name bij warmtepompinstallaties.

De regelaar stuurt vloerverwarming, koelplafonds, fancoil units en DX-units van LG aan. Het display laat automatisch zien wat de status en modus is van de regeling. Afhankelijk van de mode – ‘koelen’, ‘verwarmen’ of ‘uit’ – verkleurt het scherm van de regelaar. Het scherm dient tevens als touchscreen waarmee de Centouch Controller kan worden bediend.

Meer informatie: www.centercon.nl

 

Reageer op dit artikel