congres

Markt

Vakbeurs Energie: ‘Hét B2B-platform voor duurzame energieopwekking en -besparing’

Vakbeurs Energie: ‘Hét B2B-platform voor duurzame energieopwekking en -besparing’

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Het platform biedt volop innovaties, lezingen, live demo’s en waardevolle contacten. Vakbeurs Energie is uitsluitend toegankelijk voor professionals. Let op: Registratie na 9 oktober 2017 kost € 25,– (excl. btw). Er is dus alle reden om toegangskaarten nu gratis te regelen.

Op Vakbeurs Energie, die plaatsvindt van 10 tot 12 oktober in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch, worden de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van in- en verkoop van energie, verbruiksbesparende maatregelen voor gebouwen, duurzame energie, energiemanagement, wet- en regelgeving/subsidies, opleidingen en media getoond.

Duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement

Energie & Industrie is het platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing in de industrie. Wie interesse heeft in duurzame mobiliteit en mobiliteitsmanagement, kan een kijkje nemen op Ecomobiel, de vakbeurs die gelijktijdig met Vakbeurs Energie plaatsvindt. Met een toegangsbadge voor Vakbeurs Energie kan Ecomobiel gratis worden bezocht.

Klik hier voor nadere informatie op de site van Vakbeurs Energie.

 

Reageer op dit artikel