congres

Markt

Nog twee weken tot de 12e IEA Warmtepompconferentie in Rotterdam

Nog twee weken tot de 12e IEA Warmtepompconferentie in Rotterdam

Over ruim twee weken gaat de 12e IEA Warmtepompconferentie in Rotterdam van start. Inmiddels is een gedetailleerd programmaschema beschikbaar, inclusief alle sessietitels en sprekers.

De conferentie start met zeven workshops. Wie hier aan deel wil nemen, doet er goed aan zo snel mogelijk een plaats te reserveren. Naast deze workshops vinden de ‘hoofdconferentieroutes’ plaats. Een succesvolle ‘Call for Papers’ heeft eerder meer dan 270 papers van hoge kwaliteit opgeleverd. De conferentie heeft daardoor de naar eigen zeggen “unieke kans om liefst vier hoofdconferentieroutes te presenteren”. Dit zijn:

• Huishoudelijke en gebouwgebonden toepassingen
• Slimme centrale energievoorzieningen en Grondbronnen
• Airconditioning & Industrie
• Sorptie- en Koudemiddelen

“Met deelnemers uit 32 landen wordt het evenement een belangrijke gebeurtenis voor beleidsmakers, leidinggevenden en vertegenwoordigers van de industrie, nutsbedrijven en de overheidssector, O & O-managers en technische ondersteuners, energiebeheerders, planners, consultants, enzovoort”, aldus de organisatie.

Het gedetailleerde programmaschema kan hier worden geraadpleegd.
Klik hier voor nadere informatie over de conferentie en inschrijvingsmogelijkheden.

Reageer op dit artikel