nieuws

Nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen van Western Airconditioning

Geen categorie

Nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen van Western Airconditioning

Western Airconditioning introduceert met de Zeta HP XT een nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen met een verwarmingscapaciteit tussen de 40 en 200 kW. Deze range van 12 modellen is ontworpen als warmtepomp met de mogelijkheid om ook te kunnen koelen.

De Zeta HP XT maakt het mogelijk om bij een omgevingstemperatuur van -20oC een watertemperatuur te produceren van 55oC. Bij een omgevingstemperatuur van -10oC is het zelfs mogelijk water te verwarmen van 65oC. De Zeta Rev HP XT heeft een hoog rendement (COP tot 3,5) en is “ERP ready” volgens Ecodesign (813/2013-SCOP).

Zeta HP XT voor koelen en verwarmen

De Zeta HP XT is geschikt om vertrekken te koelen of te verwarmen en heeft de mogelijkheid warm sanitair water te produceren. De unit is uitgevoerd met veel standaard noviteiten zoals onder andere een slim gepatenteerd ontdooisysteem. Daarnaast is de Zeta HP XT uit te breiden met veel energiebesparende opties zoals: EC-ventilatoren, warmteterugwinning en variabel waterstroom management (Flowzer).

Monitoren met Blue Think

De BlueThink bediening maakt het onder andere mogelijk de unit op afstand te monitoren (BluEye). Tevens is de unit te voorzien van een geïntegreerde hydraulische module met of zonder buffervat en uitgevoerd met één of twee waterpomp(en).

 

Meer informatie: Western Airconditioning, T 033-2477800 E. sales@western.nl

Reageer op dit artikel