nieuws

Nieuwe Nibe Academy deelt warmtepompkennis

Geen categorie

Nieuwe Nibe Academy deelt warmtepompkennis

Door de sterk groeiende belangstelling voor warmtepompen – en met de uitdagende energietransitie in het vizier – neemt de behoefte aan kennis over warmtepompen en duurzame energieconcepten onder professionals sterk toe. Nibe heeft daarom onlangs de deuren geopend van een nieuwe, compleet uitgeruste trainingsruimte: de Nibe Academy.

Alle marktpartijen in Nederland en België – van installateur tot groothandel en van adviseur tot corporatie – zijn welkom om hun warmtepompkennis in de Nibe Academy te vergroten. In deze academy staan diverse warmtepompen werkend opgesteld, waaronder de onlangs geïntroduceerde lucht/water-warmtepomp Nibe F2120 en de nieuwe ventilatielucht/water-warmtepompen Nibe F730 en Savent. “Zo kunnen bezoekers zien hoe een warmtepomp in de praktijk functioneert en horen hoe stil de lucht/water-warmtepompen van Nibe hun werk doen”, aldus een verklaring van het bedrijf.

Trainingsaanbod

De Nibe Academy biedt ook diverse technische trainingen aan, met name op het gebied van installatie, inbedrijfstelling, storingsanalyse, projectontwikkeling, planning en werkvoorbereiding. Het complete trainingsprogramma is terug te vinden op www.nibenl.eu/service.

Reageer op dit artikel