nieuws

Post-HBO-opleiding voor Inkoop van Energie

Geen categorie

Post-HBO-opleiding voor Inkoop van Energie

Beslissingen over de inkoop van energie hangen samen met een aantal belangrijke vragen. Hoe organiseer je energie-inkoop, hoe functioneert de energiemarkt, ga je collectief of individueel inkopen en hoe garandeer je duurzame inkoop zonder sjoemelstroom? De Post-HBO-opleiding Inkoop van Energie biedt handvatten.

De opleiding, georganiseerd door PHOE, leidt in 12 dagdelen door het oerwoud aan besluitvormingsmomenten voor energie-inkoop. De opleiding wordt verzorgd door docenten met een schat aan praktijkervaring. Na afloop is de cursist in staat de inkoop van energie zelf te verzorgen en een gedegen gesprekspartner te zijn van de leverancier of adviseur. Bij een voldoende resultaat van het examen wordt bovendien het erkende Post-HBO-diploma Inkoop van Energie overhandigd.

Klik hier voor informatie op de website van PHOE.

Reageer op dit artikel