nieuws

Herziening van boek over warmte- en koudenetten

Geen categorie

Herziening van boek over warmte- en koudenetten

In 2011 kwam het boek ‘Warmte in de Nederlanden’ uit. Sindsdien zijn er in Nederland en Vlaanderen stormachtige ontwikkelingen geweest op het gebied van duurzame warmte; reden waarom eind deze maand een herziene versie wordt uitgebracht.

Over enkele weken komt het boek ‘Duurzame warmte en koude, de groei van warmte- en koudenetten in Nederland en Vlaanderen’ van de drukker. Het herziene boek geeft in 104 pagina’s een overzicht van alle netten en innovaties in Nederland, Vlaanderen en Europa. Deelnemers van Warmtenetwerk kunnen het boek bij voorinschrijving bestellen tegen een speciale verkoopprijs (door een bericht te sturen naar info@warmtenetwerk.nl).

Klik hier voor nadere gegevens over Warmtenetwerk.

Reageer op dit artikel