nieuws

Daikin Academy start nieuw trainingjaar

Geen categorie

Daikin Academy start nieuw trainingjaar

Het werk van installateurs is medebepalend voor de uiteindelijke kwaliteit van een klimaatsysteem. Daikin ondersteunt daarom installateurs bij het vergroten van kennis over Daikin-producten en de installatie ervan. Het bedrijf biedt elk jaar een breed programma van trainingen, en het nieuwe trainingsseizoen staat weer voor de deur.

Afgelopen zomer heeft Daikin al zijn trainingen herzien en geüpdate aan de hand van actuele ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van trainingselementen voor online tools, zoals de Daikin Service Application, en aan uitleg over het gebruik van de nieuwe E-parts Onderdelenwebshop.

Bestaande en nieuwe trainingen

Het trainingenaanbod van Daikin bestaat deels uit trainingen die al jaren worden gegeven, zoals de servicetrainingen voor airconditioning. Er is ook een aantal nieuwe trainingen toegevoegd, waaronder die over verwarming (de basis- en servicetraining Daikin Altherma LT en Daikin Intergas Hybride) en de training Servicetools (installatie en gebruik van software, service checker en D-checker)

Het complete aanbod is te vinden op www.daikinacadamy.nl. Geïnteresseerden kunnen zich er ook direct inschrijven; de kosten bedragen 500 euro per training, maar voor klanten zijn de trainingen gratis. Het programma loopt van oktober 2016 tot en met mei 2017. De trainingen worden gegeven in Capelle aan den IJssel.

 

Reageer op dit artikel