nieuws

AREA publiceert bijgewerkte F-Gassengids

Geen categorie

AREA publiceert bijgewerkte F-Gassengids

AREA heeft onlangs de derde editie van de F-gassengids ‘Guide on the application of the new F-Gas Regulation to refrigeration, air conditioning and heat pump contractors’ gepubliceerd. De gids is aangevuld aan de hand van nieuwe ervaringen en is voorzien van updates op basis van relevante wetgeving.

In de nieuwe gids staat uitleg over een informatieve nota die de Europese Commissie heeft opgesteld voor technici en gebruikers. Verder zijn onder andere een tabel rond ‘the next leak check’, informatie over een aantal uitvoeringsbesluiten (met name op het gebied van training & certificatie) en een nieuwe bijlage met nuttige links opgenomen.

Klik hier voor de bijgewerkte F-Gassengids (Engels; gratis) in de sectie publicaties.

Reageer op dit artikel