nieuws

Najaarsopleidingen Energie starten weer

Geen categorie

Najaarsopleidingen Energie starten weer

De Stichting Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) start in het najaar drie opleidingen die van toepassing zijn op het SER Energieakkoord.

Het gaat om de opleidingen Energiebeheer (21 modules inclusief twee tentamens, start op 24 oktober), Duurzame Energie (8 modules inclusief tentamen, start op 25 oktober) en Inkoop van energie (13 modules inclusief tentamen, start op 2 november).

“Alle opleidingen hebben een Post HBO-status en worden afgesloten met een tentamen. Onder voorwaarden is er na het behalen van uw diploma, soms aangevuld met een Schakelcursus, toegang tot de Examenopleiding Energieconsulent, waarmee u de titel Register Energie Adviseur (rea) kunt aanvragen”, aldus PHOE.

> Lees ook Vakbeurs Energie 2016: Energieopslagdag tijdens de beurs

Reageer op dit artikel