nieuws

Meelopen met Warmtepompen Innovatieroute op Vakbeurs Energie in Den Bosch

Geen categorie

Meelopen met Warmtepompen Innovatieroute op Vakbeurs Energie in Den Bosch

Tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch organiseert Vakblad Warmtepompen op woensdag 5 en donderdag 6 oktober de Warmtepompen Innovatieroute. Door met ons mee te wandelen wordt u in korte tijd geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen. Deelname is gratis.

Onder meer door subsidies komt de warmtepomp steeds beter in zicht als duurzame vervanger van – of aanvulling op – de hr-ketel. Door een woning te verwarmen (en koelen) met behulp van een warmtepomp, wordt een duurzaam en comfortabel binnenklimaat gecreëerd, tegen lagere energiekosten. Als architect, installatieadviseur, medewerker van een vastgoedbedrijf of woningcorporatie is het belangrijk voor u om op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken met betrekking tot warmtepomptechnologie en de mogelijke toepassingen ervan.

Experts vertellen over actuele ontwikkelingen

De deelnemers aan de Warmtepompen Innovatieroute worden in een  groep van maximaal 20 personen langs diverse stands geleid. Tijdens de route praten experts  u steeds in 15 minuten bij over actuele ontwikkelingen rond de toepassing van warmtepompen. Inclusief een korte introductie duurt de route anderhalf uur.

Broodjes bij start Innovatieroute

Op beide dagen (5 en 6 oktober) start de route om 12:30 uur bij de stand van Alklima (04C030). Het bedrijf verwelkomt u met broodjes. De route eindigt op beide dagen om 14:00 uur.

-UPDATE-

De route is volgeboekt. Wij wensen de deelnemers veel plezier tijdens de innovatieroute.

Reageer op dit artikel