nieuws

Kompakt 2.0 WTW/WP nu verkrijgbaar

Geen categorie

Kompakt 2.0 WTW/WP nu verkrijgbaar

Voor het energieneutraal maken van woningen is er de nieuwkomer Kompakt 2.0 WTW/WP voor luchtwarmtepompen op de markt. Deze variant biedt een oplossing voor alle dakhellingen (15°-55°);

Het minimaliseren van de luchtweerstand in het toe- en afvoerkanaal is cruciaal voor een goede opbrengst van de warmtepomp. Een diameter van 200 mm inwendig is hierbij noodzakelijk. Daarom is het systeem voorzien van een enkelwandige HDPE doorvoer rond 200 mm. Het luchtkanaal kan onderdaks verlengd worden met geïsoleerd spiralo 200 mm.

Het systeem voldoet aan alle relevante wetgeving.

Binnen de serie vallen producten voor rookgasafvoer en luchttoevoer voor gesloten gastoestellen (HR T120), geïsoleerde luchtafvoer van mechanisch ventilatiesysteem (systeem D), rioolontluchting, mechanische ventilatie (systeem C) en een luchtwarmtepomp.

> Lees ook Wie zijn de genomineerden voor de VSK Awards 2016?

Reageer op dit artikel