nieuws

FedEC organiseert 4-daagse opleiding Energiebeheer

Geen categorie

FedEC organiseert 4-daagse opleiding Energiebeheer

De Federatie van Energieconsultants (FedEC) organiseert een vierdaagse opleiding op MBO+/HBO niveau over energiebeheer in de gebouwde omgeving en industrie.

Hoe brengt u systematisch het energiegebruik in kaart? Hoe bepaalt u wat een acceptabel of juist ongewoon hoog verbruik is? Hoe berekent u terugverdientijden en welke subsidies zijn er? Na de opleiding kunnen de studenten zelf aan de slag met innoveren en energie en geld te besparen.

Op 18, 19, 25 en 26 oktober is de cursus

Op 18, 19, 25 en 26 oktober 2016 organiseert FedEC deze vierdaagse praktijkopleiding ‘Energiecoördinator’. De opleiding vindt plaats in Hilversum, maar kan ook als in-company opleiding op uw locatie worden georganiseerd.

> Lees ook FedEC organiseert driedaagse opleiding Energie Prestatie Advies Utiliteit

Reageer op dit artikel