nieuws

Vakbeurs Energie: Energieopslagdag tijdens de beurs

Geen categorie

Vakbeurs Energie: Energieopslagdag tijdens de beurs

Wordt de Nederlandse energieopslag eindelijk volwassen? Het antwoord hierop wordt duidelijk op 5 oktober, tijdens de Energy Storage Day op Vakbeurs Energie 2016. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Energy Storage NL – het platform van bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van energieopslag.

Tijdens de Energy Storage Day komen alle aspecten van de Nederlandse energieopslag aan bod. Waar liggen de uitdagingen en valkuilen, hoe worden projecten financierbaar en is er toekomst voor de thuisaccu? Op de beursvloer is het Energy Storage Paviljoen ingericht, waarin diverse bedrijven laten zien wat er momenteel allemaal mogelijk is op het gebied van energieopslag. Deelnemende partijen in het paviljoen zijn o.a. DNV GL, Eurotronic, Jules Energy, Belpa, Ateps, Tecnolimit en KIC.

Programma start op 5 oktober om 14.00 u

Het programma van de Energy Storage Day gaat op 5 oktober om 14.00 uur van start met een presentatie van Jillis Raadschelders, hoofd van de afdeling ‘Renewables & Storage’ van DNV GL en voorzitter van Energy Storage NL. Hij geeft een overzicht van de meest recente ontwikkelingen in de financiering en ontwikkeling van energieopslagprojecten.

Van 4 tot en met 6 oktober Vakbeurs Energie

Van 4 tot en met 6 oktober 2016 vindt de 12e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Met ruim 350 exposanten en honderden inhoudelijke sessies is de beurs uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is.

> Lees ook Vakbeurs Energie: Speciaal platform Energie & Industrie

Reageer op dit artikel