nieuws

LG Klimaat update service app

Geen categorie

LG Klimaat update service app

LG Klimaat (LG) heeft de service app voor het oplossen van storingen voor Android en iOS geüpdatet. Installateurs kunnen nu met een tool de koudemiddelbijvulling uitrekenen. 

Het was al mogelijk om een storingscode in te voeren voor een snelle probleemdiagnose en handleidingen te raadplegen. Daarnaast is er binnen de app de mogelijkheid om met één druk op de knop verbinding te maken met het LG Klimaat Service-team voor persoonlijke ondersteuning.

Service app

Installateurs zijn vooral blij met de app, omdat deze hen tijd bespaart. Sommige installateurs gaven echter aan behoefte te hebben aan een tool voor het uitrekenen van de koudemiddelbijvulling. Met de update van de service app geeft het bedrijf hier gehoor aan.

Let wel op: Om de app te activeren is eenmalig een activatiecode nodig die gratis verstrekt wordt door LG service via (+31(0)20 – 456 32 82 of per mail via ae.svcsupport@lge.com

Reageer op dit artikel